Headerbild

Summering av StratosPoolen 2024

2024-01-22 i Allmänt

Nu när Stratospoolen 2024 är lagd till handlingarna så är det självfallet dags för en summering och lite bilder att titta igenom!

Lördag morgon samlades vi sedvanligt tidigt i Tyresö Centrum, en del piggare än andra. Efter kort konstaterande att alla var med och på plats så sattes bussen i rullning och den cirka timmeslånga färden mot "Sveriges närmaste stad" Enköping var igång.

På plats i Enköping mötte Anders Platus upp bussen med nummerlappar och instruktioner till alla spelare som skulle spela morgonpasset medans resterande av oss traskade iväg för att få ordning på skolrummen vi skulle sova i.

Spel på 57 bord och många Tyresöspelare. I en klass (ungdom u750) var det så många Tyresöspelare med att vi hade 2st i varje pool i hela klassen.

På kvällen gick vi traditionsenligt och åt, dem flesta på Thaibuffé men en handfull valde istället Pizzeria. Efter det så införskaffades kvällssnacks på Coop och sen fri tid i skolan fram till lamporna släcktes 23:00.

Notabla resultat under tävlingens gång var:

Melker Florin, 3a i P12B

Leo Leufstadius, 3a i H7

Marcus Platus, 2a i H4

Erik Lundgren, 3a i P15A och 1a i H5

Emil Ljungheimer, 3a i P14B

Axel Gustavsson, 2a i Ungdom u750

Sonja Rundström, 1a i flickor/dam rankingklass

Theodore Wadsten, 2a i Herrar Elit

Fredrik Nordahl/Theodore Wadsten, 2a i Herrdubbel

Saga Fors, 3a i flickor/dam rankingklass

Summeringen kan skrivas ihop med ett ord: Lyckat! Undertecknad hoppas vi ses igen även nästa år, gärna med dubbla styrkan. 40 personer detta år är långt ifrån vårat rekord på ca 65 stycken startande Tyresöspelare :)

Nedan följer ett axplock av bilder som togs på tävlingen och prispallen.

Allt gott!
Marcus & Anders Platus

På prispallen: Sonja Rundström och Saga Fors.

3 stycken fullstora handbollsplaner + en extrahall var scenen under helgen.

I väntan på final i H4 fick Marcus med sig kanske det minsta åskådarantalet på turneringen, då den matchen var den sista på hela tävlingen innan hallen släcktes för gott söndag kväll.

Axel Gustavsson på prispallen efter storspel genom hela klassen.