Headerbild

SunnerstaSmashen 2023

2023-03-16 i Allmänt, Tävlingar

4e Mars var några av klubbens ungdomar på resa till Uppsala med undertecknad och nedan följer referatet från resan

4e Mars fyllde jag min bil med ungdomar från klubben i blandade åldrar och spelstyrkor för att bege oss till tävling i Uppland. 06:00 Hämtade jag upp Otis Tidell, följt av Charlie Danielsson, Joar Olsson och Bruno Lönnerstam. 

Efter snabbt frukoststopp på Mcdonalds i Väsby där jag och Bruno åt varsin superstor meny medans dem andra nöjde sig med lite vatten och frukostmackor så var det fortsatt färd mot Gamlishallen i Uppsala. Först i hallen och 4 ungdomar laddade ut i fingerspetsarna ivriga att få spela pingis. 

Prestationsmässigt var det en lyckad tävling, jag tyckte alla presterade på topp med undantag för några få bollar i allas första matcher vilket definitivt beror på att tonåringarna verkligen inte gillar att gå upp 05:30 för att spela pingis. Morgontröttheten gick dock snabbt över och alla hade sedan imponerande spel resten av dagen. 

Resultatmässigt gick det bäst för Otis Tidell som genom sitt lugna och behärskade spel lyckades ta sig hela vägen till 3e plats i både Pojkar 14 såväl som i Herrar klass 5. 

Efter kanske årets längsta tävlingsdag så var det sedan dags för hemgång ca 21 på kvällen. Raka vägen hem med trötta killar i bilen och pingisdagen slutade 16 timmar senare (räknat från 06 då förste spelare hämtades)  när siste man Otis släpptes av hemma.

Vid tangentbordet och bakom kameran

Marcus Platus